Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 33-éves férfi vagyok! 31-én...

33-éves férfi vagyok! 31-én tükrözés! Meg lehet beszélni hogy alulról tükrözenek? Úgyan is bélmozgás hasmenés hasi görcs van!

Figyelt kérdés

2015. júl. 16. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"De nekem nem is a gyomrommal van baj akkor mért oda küldött."

Mert erre tudnak nagyobb számlát írni a társadalom biztosítónak.

Különben meg, a leghatásosabb módja a gyógyulásnak! Mert tükrözés után soha sem fogsz már panaszkodni a beleidre.

Egyébként meg, reflux betegség lesz a diagnózis, vagy nyálkahártya gyulladás. Protonpumpa gátló orvosságot szedetnek, ami néhány hónapra, esetleg néhány évre megoldja problémáidat, de azután ismét visszatérnek.

2015. júl. 16. 21:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk a doki vastagbél tágulatra gondol akkor nyilván meg tudják nézni a belet ha nem átküldenek legfeljebb colonoscopiára.
2015. júl. 16. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Ugyan az az orvos csinálja mindkettőt, de sajn. nagyon is ragaszkodik a beutalóhoz. Mármint, hogy azon mi is szerepel
2015. júl. 16. 22:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Hasmenés és puffadás szerepel ott hol ott nem pufadok tudni kell hogy rota virusom volt az el mult s vissza térő hasmenés hasi görcs több székletem van ja meg reggeli hányinger de étvágyam úgyan úgy van.
2015. júl. 16. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:

A puffadás az azért van, mert a belekben a biogázerjesztő baktériumok vannak túlsúlyban. A biogázt még át kell alakítania más anyagokká, ennek utóhatása a híg széklet.

Rágd meg jól a táplálékot, hogy mennél több nyállal keveredjen, kerüld a tartósított, antioxidánsokkal teli élelmiszereket, csak is nyers húst zöldséget vegyél, és magad készítsd el. Ne használj előkevert fűszereket(tele vannak antioxidáns,színező,és ízfokozó anyagokkal. Kerüld az étolajos dolgokat, inkább kevés zsírt használj.

És a nasit váltsd ki saját készítésű dolgokkal,pl.pirítottcukor,amit magad pirítasz.

A kérdésedre a választ már tegnap megadtam, De az a sok pappolás amit az orvosok hintenek, az egy baromság. A problémák megszüntetéséhez a fő okot kell megszüntetni, az emésztésben fennálló oxigénhiányt.

2015. júl. 17. 07:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon igaz amiket írsz nekem tetszik igen a széklet is büzös erjed vagy mi.De azelőtt is úgy ettem a rota virus után lettek hasmenések néha szünetel hónapokig aztán ismételő jön mindég antibiotikumot kaptam ami igen káros!Az orvosoknak se szabadna egyből antibiotikumot írni hisz a rota vírusra nem is ajánlott.
2015. júl. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!