33-éves férfi vagyok! 31-én tükrözés! Meg lehet beszélni hogy alulról tükrözenek? Úgyan is bélmozgás hasmenés hasi görcs van!
"De nekem nem is a gyomrommal van baj akkor mért oda küldött."
Mert erre tudnak nagyobb számlát írni a társadalom biztosítónak.
Különben meg, a leghatásosabb módja a gyógyulásnak! Mert tükrözés után soha sem fogsz már panaszkodni a beleidre.
Egyébként meg, reflux betegség lesz a diagnózis, vagy nyálkahártya gyulladás. Protonpumpa gátló orvosságot szedetnek, ami néhány hónapra, esetleg néhány évre megoldja problémáidat, de azután ismét visszatérnek.
A puffadás az azért van, mert a belekben a biogázerjesztő baktériumok vannak túlsúlyban. A biogázt még át kell alakítania más anyagokká, ennek utóhatása a híg széklet.
Rágd meg jól a táplálékot, hogy mennél több nyállal keveredjen, kerüld a tartósított, antioxidánsokkal teli élelmiszereket, csak is nyers húst zöldséget vegyél, és magad készítsd el. Ne használj előkevert fűszereket(tele vannak antioxidáns,színező,és ízfokozó anyagokkal. Kerüld az étolajos dolgokat, inkább kevés zsírt használj.
És a nasit váltsd ki saját készítésű dolgokkal,pl.pirítottcukor,amit magad pirítasz.
A kérdésedre a választ már tegnap megadtam, De az a sok pappolás amit az orvosok hintenek, az egy baromság. A problémák megszüntetéséhez a fő okot kell megszüntetni, az emésztésben fennálló oxigénhiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!