Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 33-éves férfi vagyok! 31-én...

33-éves férfi vagyok! 31-én tükrözés! Meg lehet beszélni hogy alulról tükrözenek? Úgyan is bélmozgás hasmenés hasi görcs van!

Figyelt kérdés

2015. júl. 16. 20:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
megkérdezheted az orvosod, de ha gyomortükrözést ajánlott valószínűleg nem alulról gondolta, de egyébként alulról sem sokkal kényelmesebb :( A tükrözés időtartama kb 2-3 perc csak ennyit kell kibírni, mivel éhgyomorra fogsz menni nem fog elkapni a cifra fosás vagy hasmenés sem. szóval a betegségednek nincs jelentősége a tükrözést módját illetően
2015. júl. 16. 20:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Milyen tükrözésre írtak ki? Gastroscopia, vagy colonoscopia?
2015. júl. 16. 20:59
 3/16 A kérdező kommentje:
Gastrocopiára de az colonoscopiát is végez nem?
2015. júl. 16. 21:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy gyomortükrözés vagy végbél- esetleg vastagbél tükrözés. A gyomortükrözést szájon át szokták, nem valami kellemes és éh gyomorra kell menni, a vastagbéltükrözést nyilván alulról és előtte "nagy takarítást" kell csinálni, amit a felírt hashajtókkal kell orvosolni. Sajnos mind a kettőben volt már részem (gyomor, vastagbél) és számomra a gyomortükrözés sokkal kellemetlenebb volt, bár tény, hogy nem hangzik annyira brutálisan, mint az amikor arra gondol az ember, hogy felnyomnak valamit a seggébe. :S Nehezen fogsz levegőt venni, és folyni fog a nyálad és persze a kellemetlen érzés, de am. nem vészes. :D 22/f.
2015. júl. 16. 21:06
 5/16 A kérdező kommentje:
Tudtommal a gastro mind kettőt végzi nekem be kell menni korházba 31-én és az nap jöhetek is.
2015. júl. 16. 21:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Gastroenterologián csinálják mindkettőt. Elmész az időpontodra, elmondod a tüneteket, meghallgatod az orvos javaslatát, és eldöntöd, hogy meg akarod-e csináltatni.
2015. júl. 16. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Felső tápcsatornai tükrözés (gastroscopia)

Ha gyomortükrözésre hívtak be akkor nem fog végbél, se vastagbéltükrözést csinálni. Márcsak azért sem mert pl vastagbéltükrözéshez több napos rostmentes diéta + 1 napos hashajtás szükséges.

2015. júl. 16. 21:18
 8/16 A kérdező kommentje:
De nekem nem is a gyomrommal van baj akkor mért oda küldött.
2015. júl. 16. 21:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Ott már nem lehet változtatni, most intézd el, beszélj az orvosoddal.
2015. júl. 16. 21:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Jövő héten rákérdezek mert bélmozgásaim vannak meg kortyogások nyilván akkor a másik kellene.
2015. júl. 16. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!