Egyszerű hasmenés?
Csütörtökön kezdődött, hogy elkezdett menni a hasam, először vízszerű volt majd másnapra ez az állapot javult. Észrevettem, hogy egy minimális nyálka is volt másnap a székletemben, és meg vagyok ijedve, hogy nem-e vastagbélrák. Egyéb panaszaim nincsenek, kicsit többször járok WC-re mint eddig.
15/F
Hogy lehet egy hasmenés miatt mindjárt rákra gondolni?
Nyáron gyakori a hasmenés, vírusos, vagy romlott étel, stb. Ha hétfőig nem múlik, akkor menj el a háziorvoshoz, kapsz rá valamit.
Addig diétázz, igyál sokat, ne egyél tejes, zsíros dolgokat, gyümölcsöt, inkább ropit, kekszet, sós vízben főtt burgonyát.
utolsoval egyet értek.
honnan lenne 15 évesen??ha megy a hasam még egyszer nem fordult meg ilyen a fejemben.
csak azt nem értem, hogy annyi hasonlo kérdés van rákkal kapcsolatban és kivétel nélkül tizenévesek teszik fel.
Köszönöm a válaszokat!
Azt még mindig nem értem, hogy miért van minimális mennyiségű nyálka a székletben..
Az internet tele van rémisztőbbnél rémisztőbb leírásokkal, ami miatt nyálka lehet a székletben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!