Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 16 évesen gégerák?!

16 évesen gégerák?!

Figyelt kérdés
gombócot érzek a torkomban, rekedt vagyok, az orrom egyfolytában be van dugulva, néha fáj egy kicsit, néha feljön a savam, és vannak napok mikor szúr a szegycsontom alatt, 2 héttel ezelőttig nagyon sűrűn böfögtem, nyelőcsövem össze van szűkülve, néha köhögök is. (2 és fél évet dohányoztam, már leszoktam) másfél hónapja voltam gégészeten vele, akkor azt mondták gégegyulladás. szerintetek? előre is köszi!
2015. júl. 11. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az, amit a gégészeten mondtak. Miért bírálnánk felül? Ha nem múlt el, vissza kell vele menni oda.
2015. júl. 11. 00:47
 2/4 A kérdező kommentje:
de egyenlőre nem volt rá lehetőségem.
2015. júl. 11. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Reflux tünetei, kűzdöttel ugyanilyen panaszokkal egy ideig, hagyd el a savas ételeket, kávét, édességet egy időre, savlekötő is jó lenne.
2015. júl. 11. 07:27
 4/4 anonim ***** válasza:

rákod tuti nincs.

gyomorsavad sok, szedj gyomorsavlekötőt, kérj a gyogyszertárban, ha nem hat akkor a gasztroenterologiára menj

2015. júl. 11. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!