14 évesen kialakulhat gégerák?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, fiú. Sportolok, nem dohányzok, nem alkoholizálok. Mostanában olyan mintha nem rekedt..hanem..ilyen furcsa érzés van a torkomban, mintha a torkomban lennék rekedt, de ezt nem lehet hallani a hangomon, és köhögök is fel valamikor valamit, olyan mint a slime, amit akkor szoktunk felköhögni amikor megvagyunk fázva, és ilyen erőtlen a köhögésem is amikor köhögök, de azt ritkán, de csak mostanában:D amúgy kb. ez már 3 hete van..2014. jan. 2. 19:23
1/5 anonim válasza:
Nem igazán. Inkább gyulladás vagy más hangszalag megvastagodás lehet a háttérben. Orr-fül-gégészt keressetek fel a panaszoddal.
2/5 A kérdező kommentje:
értem:) köszönöm a válaszod!:D
2014. jan. 2. 19:39
3/5 anonim válasza:
ez olyan hogy ismerőseim körébe volt egy nő aki ég közösségbe sem ment ne hogy érezze a cigi füstőt mindig tisztán tartotta a háázát kis előkelő asszonyka volt még is tüdőrákba halt meg
4/5 anonim válasza:
Jaj, ne rémisztgessük már, legjobb, ha egy fül-orr-gégészhez mész, megvizsgál és kész, mi innen úgy se látunk semmit, sőt orvosok se vagyunk. Irány a doki, az kideríti az okát! Jobbulást!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ijedtem meg:) amúgy ha nem figyelek rá nagyon, akkor úgy nem igazán érzem:D
2014. jan. 2. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!