Baj, hogy ilyen nagy, hosszú a nyelvcsapom? Ez normális? Megnézessem egy orvossal vagy vannak mások is akiknek ilyen nagy?
2015. júl. 6. 13:07
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem ez neked nem okozott eddig problémát, csak egy anatómiai méretbeli variáció. Fül-orr- gégésznek megmutathatod, de nem fog vele semmit csinálni.
2/3 anonim válasza:
Őőő wow!
Én nézegettem már pár torokba, de ilyet még nem láttam. Akkor érdemes megkisebbíteni, ha durván horkolsz miatta. Vagy egyéb panaszt okoz, vérzik, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem horkolok és panaszt sem okoz de ekkorát még én sem láttam más torkában.Az orvos még soha nem mondott semmit mikor a torkomba nézett.
De látom másnak is van nagy uvulája!
2015. júl. 6. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!