Epekőműtét 35 hetes terhesen megszülesztenek?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy pár napja vagyon fájt az oldalam de azt mondták, hogy mivel utolsó trimeszterbe vagyok ez természetes, pihenjek sokat. De egyszercsak hirelen egy reccsenő hangot hallottam és olyan iszonyatos fájdalom jött abba a pontba ahol fájt a jobb oldalam, hogy azthittem ottmaradok. Utána néztem az interneten, hogy a tüneteket nézve valószinűleg epekövem van és ilyenkor meműtenek, de irták aztis, hogy egy kismamát emiatt megis szülesztettek, amiatt kicsit megijedtem, nemtudom forduljak e egyből orvoshoz vagy inkább várjak hátha enyhül. Aki volt más hasonló cipőbe kérem irja le, ő mit tett és, hogy mi volt. ELőre is köszönöm a válaszokat.2015. júl. 6. 09:53
11/12 anonim válasza:
Háziorvos, ez inkább mozgásszervi betegség lesz, az sugárzik ki . Ahogy már írták : az epekőnek nem tünete a reccsenés.
12/12 A kérdező kommentje:
Mát azóta megszültem egészséges a babám és nincs epekövem sem csak avloszinüleg már enmannyira fért el a baba mert szerny méreteimhez képest jo nagy sullyal lett és azóta is szépen fejlődik.
2015. szept. 13. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!