Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Folyton pisilnem kell és nem...

Folyton pisilnem kell és nem fáj a pisilés (tehát nem fáztam fel) mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz.

A cukorbetegség egyik tünete is a gyakori vizelés.

De lehet felfázás is egyébként, csak most még nem fáj.

2015. jún. 30. 10:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem lehetek cukorbeteg mert az másból is kiderült volna

Csak tejcukor (laktóz) érzékeny vagyok

2015. jún. 30. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, először fertőzésre gyanakodtak, aztán a labor negatív lett, az UH-on derült ki, hogy egy pár vesekő okozza. Mindenesetre igyál sokat (ne cukrosat, mert az segíti a bacik szaporodását, ha mégis fertőzés lenne), pisilni meg akkor menj, amikor már ideje lenne (hiba kell fél óránként, akkor tuti nem tudsz majd). Menj el orvoshoz, mert igazából csak a labor után derül ki, hogy mi lehet ez.
2015. jún. 30. 11:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez azért nem lehet mert amikor pisilnem kell egy kevéske jön is
2015. jún. 30. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem felfázás lesz. Így kezdődik.

Majd fájni is fog hamarosan. Úgyhogy menj orvoshoz, amíg nem fáj. Mert az ciki, amikor már kibírhatatlan a fájdalom és nincs időpont a dokinál vagy épp jön a hétvége.

2015. jún. 30. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Pici mindig fog jönni, mivel a hólyag folyamatosan telítődik, de akkor sokkal kellemetlenebb érzés a pisilés, ezért is írtam, hogy várj, amíg egy rendes adag összegyűlik. 3-as voltam. Szerintem mindenképp érdemes egy labort csináltatnod.
2015. jún. 30. 11:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm

A neten olvastam hogy ilyenkor vegyek meleg fürdőt és ahogy te mondtad igyak sokat

Ezek hasznosak lehetnek??

2015. jún. 30. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha sokat iszol, akkor segítesz a vesédnek. Jobban felhífítja pisit, és segít kipisilni a baktériumokat.
2015. jún. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!