Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van itt valaki olyan, aki...

Van itt valaki olyan, aki lisztérzékeny és mégis eszik liszteset?

Figyelt kérdés
Nincsenek tüneteim ha eszek liszteset és nem tudom elhinni emiatt,hogy lisztérzékeny lennék.Tapasztalatok érdekelnek ebben a témában.Köszi a válaszokat.

2015. jún. 29. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Korai gyomorrákot akarsz akkor csak egyél lisztet.
2015. jún. 29. 20:28
 2/10 anonim válasza:
Én is lisztérzékeny vagyok, nekem sincs tünetem ha liszteset eszem, de attól még nem eszem liszteset mert nem akarok RÁKOT! Mivel a szervezeted nemtudja feldolgozni a glutént ezért a bélbolyhaid szépen lassan elpusztulnak, és én sem tudom hogy van, de azthiszem a nyirokcsomók megduzzadnak vagymi és bélrákod lehet. Most leszek 15 éves és kb.6 éves korom óta tudom hogy lisztérzékeny vagyok, mainapra anyám belémnevelte hogy undorodjak a gluténos cuccoktol.:DD de múltkor véletlen olyan Haribót ettem amiről nem tudtam hogy nem szabad ennem, mivel csak azután olvastam el miután megettem nekem sem volt semmmi bajom, azon kívül hogy elég rendesen kiborultam hogy lehetek ilyen hülye.:D Tartsd be a diétát! Néha én is úgy vagyok vele hogy lehet hogy énsem vagyok az, de nem akarok rákban meghalni.:) Meg az undorom miatt valószínüleg már akkor sem tudnám megenni. Én csak a kalóriatartalma miatt utálom a GM-es cuccokat.xdddd Remélem segítettem!!:D
2015. jún. 29. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Megkérdezheted, hogy vajon fogyaszthatsz-e alakort, de mivel ez nem egy gyakori, ismert termék, ezért nem mennél vele sokra.

Legyél kínai (rizzsel) vagy indián (kukorica, krumpli). Ezeket lisztté őrölve is fogyaszthatod. Amaránt, zab is jó.

2015. jún. 29. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...hát rákot azt nem akarok...ezt nem mondta a doki hogy rák lehet belőle... utolsó válaszoló,a zab nem tilos?Mert nekem asszem az is tiltólistán van.
2015. jún. 30. 05:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia, ha neked tiltólistára tette, akkor a zab is tilos, azt sem eheted.
2015. jún. 30. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem csak rákos lehetsz tőle. Cukorbeteg is pl, szupi dolog lehet minden falat kaját méregetni és inzulinozni magad. A lisztérzékenység és a cukorbetegség társbetegségek, gyakran járnak együtt, ha nem diétázol, nagy eséllyel leszel hamarosan cukros is. Ott meg már nem dönthetsz, ha nem tartod be, meghalsz...

Aztán lehet pajzsmirigy betegséged, ha nem diétázol, nagy eséllyel hamarosan kialakul. Elhízol pl, szőrösödsz, ahol nem kellene, izzadsz...

Aztán lesz vashiányod vagy mg hiányod, gyakori görcsökkel.

Tönkremehetnek a hiánybetegségtől a fogaid, mint nekem :(

Lehetsz meddő, lehetnek sorozatos vetéléseid.

És a vége, igen, 10x-es eséllyel lehet bélrendszeri rákod...

Kapj észbe ;)

2015. jún. 30. 19:42
 7/10 anonim válasza:
Zabot csak akkor ehetsz ha rávan irva hogy gluténmentes.:)
2015. júl. 1. 20:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Húúú hát köszi a tartalmas válaszokat!Mától nem "bűnözök"!
2015. júl. 3. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Ismered a facebookon a gluténmentes konyha és lisztérzékeny hétköznapok csoportot? Ha nem, akkor csatlakozz gyorsan :)
2015. júl. 3. 15:49
 10/10 A kérdező kommentje:
okés,köszi!! :)
2015. júl. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!