Van okom aggodni?
Figyelt kérdés
Sürün panaszkodom hogy fáj a hasam,lent is fent is minden irányba,van hogy csak lent,aztán a gyomor szájnál,stb.Legutobb petefészek gyulladásom volt,most is érzem hogy fel vagyok fázva,Hetvégén az ügyeletre kerültem mert begörcsölt az oldalam.(bal oldalt) kaptam is görcsoldo inyekciot.Megkérdeztem a doktornőt hogy ez mitöl van,azt mondta hogy az epémtöl.Az okéepés vagyok,de az epe jobb oldalt van. :/ egy nap többször van székletem,főleg ha kávét iszom,akkor kezd el fajni a hasam is,van amikor normélis széklet,van amikor olyan nyálkás.:/ van okom aggodni,hogeseleg komolyabb betegség?:/ 22éves lány vagyok2015. jún. 23. 12:23
1/4 anonim válasza:
Nem aggódni kell, hanem kivizsgáltatni magad. Ennyire nem lehetsz felelőtlen, hogy ezt nem teszed meg!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem küldenek sehova a vérvételen meg az ultrahangon kivül.Az ultrahangon az epémmel vot baj,az epe vezetékem meg van csavarodva.Ennyi,a vér eredményem jo.Hiaba megyek lofaszt se csinalnak. December ota faj lent a hasam elmentem nőgyogyaszhoz is,azt mondta petefészek gyulladasom van,kaptam kupokat meg gyogyszereket,3hétig jo volt aztan megint nem,ugyan ugy vissza mentem,megint ugyan azt aa,aztan 3het mulva ujbol,azt mondta hat ez nem lett kikezelve.Pedig hozza mentem elozo 2alkalommal is. Itt szerbiaba az orvosok lofaszt sem csinalnak....
2015. jún. 23. 16:30
3/4 anonim válasza:
Magyarországon se kap az ember jobb ellátást, a megoldás talán ha magánúton próbálkozik az ember. De ne add fel, járj a nyakukra!
4/4 Kim Bo Mao válasza:
Kerüld a nagyon vízhajtó hatású dolgokat, ne igyál kávét! Max. zöldteát de abból is csak nagyon keveset, viszont igyál sok sok vizet, 100%-os gyümilevet. Kerüld a szénsavasat, túl fűszereset, szóval kíméld magad. Az is jó lehet, ha egy ideig diétázol, epekímélő diétát. Írtad a görcsöt, ami az epebántalmak egyik ismérve lehet. A fájdalom egyébként kisugározhat a has többi részére is. Kerüld a zsíros ételeket... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!