Van okom aggódni?
Múlt hét vasárnap egy duzzanatot vettem észre a hónaljamnál, pénteken mentem el vele orvoshoz, addigra a torkom is fájt, lázas voltam és enyhén náthás. Nem mondta, hogy mi bajom lenne, de felírt antibiotikumot, a lágy duzzanatra pedig azt mondta, biztosan meghúztam.
Azóta a duzzanat bekeményedett, pontosan a csomó nem fáj, viszont a környéke igen, és már a felkarom is fáj ha mozgatom, görcsöl, a lázam megmaradt, viszont a többi tünet elmúlt, nem vagyok náthás, az arcom-fülem-torkom sem fáj. Pénteken megyek vissza hozzá, de nagyon félek, hogy mit fog csinálni velem. Szerintetek mi lehet a probléma? Tudom, az orvos biztosan fogja mondani, de én amúgy is nagyon félek az orvosoktól, tőle meg pláne... volt már valakinek ilyen problémája?
20L
Nincs macskád? Fiamnak macskakarmolási betegsége volt és nemcsak a hónapljában, de a lágyéktáji mirigyei is nagyra duzzadtak és fájdalmasak voltak, de mononukleosis is járhat ilyen tünettel.
Ha pénteken visszamész, akkor szerintem elküld majd az orvos vérvételre és abból többet lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!