Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fájó csomó a csuklóm felett!...

Fájó csomó a csuklóm felett! Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Pár napja vettem észre amikor végig húztam a kezemet az alkaromon. Kb.1-2 cm kemény, érintésre fájó csomó. Olyan mintha a csonthoz volna tapadva.

Kicsit megijedtem, most menjek orvoshoz?

Volt valakinek hasonló tünete és mi lett belőle?

Előre is köszönöm a választ!

#Csomó alkarban #fájó csomó
2014. aug. 24. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy ez ganglion. Itt egy cikk, ebben szépen össze van szedve minden:

[link]

2014. aug. 24. 00:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Inhüvelygyulladás is lehet, ha megerőltetted a kezed, arra teljes pihentetés és borogatás kell, reumakenőcs, terheléskor fásli.
2014. aug. 24. 08:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát pár napig figyelem aztán ha nem múlik vagy rosszabbodik akkor orvoshoz fordulok.
2014. aug. 24. 11:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Most Estére újabb csomók jelentkeztek. Egy a térdemen és még egy a könyököm. Viszont ezek pattanásszerűek, piros kis közepük van és az érintett területen feltűnően meleg a bőröm. Persze ezek is úgy fájnak mint a csuklóm felett lévő. Azon gondolkodom hogy ez nem valami ízületi betegség?

Ahogy írtam pár napig figyelem aztán ha nem javul mhyek a dokihoz.

2014. aug. 24. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem volt mostanában valamilyen nagyobb gyulladás a szervezetedben?
2014. aug. 24. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán még beteg sem voltam. De van egy 15 hónapos Kisfiam aki Estére igen csak kimerít és sokat vagyok fáradt.
2014. aug. 24. 20:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Na most jut a eszembe hogy ekcémám van és végülis az is egy gyulladás. Mind két kézfejemen kijött már december óta.
2014. aug. 24. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Hm... az talán nem az. Erythema migransra gondoltam, de azok olyan jellegű betegségek után jönnek elő, mint foggyulladás, torokgyulladás, tbc.

A legjobb lesz, ha megnézeted holnap az orvossal.

2014. aug. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!