Be beszelem magamnak. Mi tevő legyek?
Par hettel ezelott "olyan" allapotban ittam egy tok vad idegen utan persze mert megkínalt es (de azt tudni kell hogy felek a virusoktol baciktol kenyszeres kezmoso vagyok szinte betegesen,a vizszamlara is nyom kemenyen) es valamiert belem villant mi van ha elkaptam tole vmit elosszor mindjart a hiv re gondoltam de persze utana neztem h nyallal nem igen terjed de ez nem nyugtatott meg aztan erre ra tett meg egy lapattal hogy egy masik este haver a tuzrakot takaritotta es ott volt benne egy hasznalt ovszer persze azonnal mondtam neki ott a csap menny kezet mosni stb. De teljesen be vagyok parazva ettol a fertozes dologtol elsosorban a hivtol de mar kezetfogni se nagyon szoval teljesen ketsegbe vagyok esve h mit kezdjek magammal bebeszelem magamnak h elkaptam pedig keves ra az esely pszihiater pszihologus de elotte egy hiv teszt mi tevo legyek az a baj hogy a hivet be beszelem magamnak de mar a mar az alapveto emberi erintkezesek is nehezemre esnek soha nem voltam ilyen egy eve ram jott ez a kezet mosok jaj istenem es akkor most ez a be beszelem magamnak h elkaptam ezt meg azt mit csinaljak? le akarom kuzdeni ezt a hipohonderseget. 17/f
Valaszaitokat elore koszonom es bocsanat az ekezetek es az esetleges nyelvtani hibakert.
Nekem is voltak ilyen gondjaim,én például a gyomorfájást beszéltem be magamnak.Bármi történt rögtön az jutott az eszembe,hogy fáj a gyomrom és rá 5 perce már fájt is.
Minden élőlénynek van immunrendszere aminek az a dolga,hogy megvédjen minket a külső "fenyegetéstől" a bacilusoktól és a vírusoktól.Gondolj bele,hogy egy kisbaba mindent a szájába vesz(megjegyzem,hogy neki még nincs kifejlődve az immunrendszere)mégis éli világát boldogan,egészségesen.
Amúgy is,ha minden baktériumtól elzárva egy műanyag gömbbe élnénk,valószínűleg hamarabb meghalnánk mivel a test folyamataihoz megfelelő baktériumok kellenek(pl.:emésztés).
Ha úgy érzed,hogy elkaptál valamit kérj az orvosodtól beutalót vérvételre és HIV vizsgálatra(az nem baj ha megnézik,nem halsz bele),ott megnézik,hogy van-e valami bajod.
A hipohonderségről annyit,hogy MINDEN FEJBEN DŐL EL!Ha te azt gondolod,hogy beteg vagy,akkor az leszel,de mindig gondolj arra amit írtam:az immunrendszered megvéd!
De ha még mindig kételkedsz,akkor a legjobb ha felkeresel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!