Mi bajom lehet? Vagy ezt már csak magamnak be beszélem h van ami gond nálam?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok ,sokszor rosszul erzem magam.Vagy a fejem faj,vagy szedulok,vagy nem kapok levegőt,vagy a mellkasom faj, aztan elmulik ugy ahogyan jott,vagy látászavarom van,vagy zsibog a fél felem,legtöbbször a kezem, vagy még a labam is szokott, van amikor a bal felem de van mikor a jobb,sokszor alacsony a vérnyomásom... voltam már egy csomó kivizsgáláson és semmi .. jó azok kb 10 évvel ezelőtt lehettek meg akkoriban volt egy pozitív eeg vizsgálatom de készítettek egy másikat rá pár napra és negatív lett szóval vaklárma volt az egész.... mi a véleményetek?2012. nov. 17. 17:33
1/3 anonim válasza:
Ha 10 évvel ezelőtt volt a vizsgálat, akkor nem ártana újból kivizsgáltatni magadat, de lehet, hogy csak idegrendszeri zavarok okozzák
2/3 anonim válasza:
Szia!
Alacsony vérnyomástól szédülhetsz,lehet látászavarod..nem törvényszerű persze..Okozhatja lelki probléma is...sok rétű ez a dolog azért nem ártana felkeresni egy orvos és ő majd biztosan megnyugtatóbb választ ad mint bármelyikünk :)
3/3 anonim válasza:
Szia!
A szitu nálam is hasonló volt, nekem anno pánik betegséget állapítottak meg, amit végül kikezeltek belőlem.
Ha 10 éve voltál dokinál, akkor most kérj mindenképpen újra teljes kivizsgálást, és ha most se találnak semmit, akkor kérdezz rá, h nem-e lehet, h ez a bajod, vagy hasonló lelki okok csinálják ezt.
Én sokáig nem akartam elhinni, de ez sem játék, ha kezeletlenül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!