Mi történhetett apával?
Megvágta a kezét ömlött a kezéből a vér.Anya ellátta a sebét majd el kezdett anya főzni,én a szobámban neteztem,apa meg kint ült a teraszon.
Anya mikor ment ki azt látta hogy apa mozdulatlanul és mereven ül és fel vannak akadva a szemei és falfehér.Aztán elkezdte szólongatni semmi.Nem mozgott.Majd eldőlt.Leöntötte vízzel és pofozgatta de semmi.Majd elment anya a szomszédért.Én mikor kimentem azt láttam hogy a székről majd leesik,falfehér,a szemei fel vannak akadva.Nem is lélegzett akkor már.Majd kb.10 perc múlva kezdett magától ébredezni.
Inni nem iszik és tudtommal nincs semmilyen betegsége.
Orvoshoz menni nem akar. Pár napja nagyon vérbe volt a szeme alig látott ill.a szíve szorult.
20/L
Érdekes, hogy az édesanyád öntözgeti vizzel az apádat, de mentőt nem hívott.
Szóval kamuzol.
Kedves 2-es! Ne legyél már ilyen bunkó! Szerinted vicces kedvemben kérdeztem meg!?
Apa utálja az orvosokat az a fajta ember aki inkább meghal minthogy orvos érjen hozzá.Ezért nem hívott anya mentőt!!
Ajaj igen veszélyes dolgod mindenképpen orvos :( de amúgy lehetett epilepsziás rohama is, az sem mindig jár, rángással, van amikor csak ilyen merengés. de más komolyabb is lehet. akár ideiglenes agyi keringészavar.
stb. vagy mivel irtad hogy pár napja is volt szíve szorult, valami szívritmuszavar is lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!