Lehetséges hogy HIV+ vagyok?
Figyelt kérdés
A barátommal már 1 éve együtt vagyunk,fél éve már elhagytuk az óvszer használatát. Az első pár hónapban nem volt semmi baj, de utána folyton elkaptam valami betegséget: gomba,candida, genetális herpesz stb. Az utóbbi időben nagy fájdalmaim vannak a hasamban, a lágyéki nyirókcsomóm megduzzat, vesefájdalmaim vannak és megfázásos tüneteim köhögés, nátha , torokfájás lázám nincs. Illetve piros foltok kiütések jelentek meg a testem. Lehet, hogy hiv vírus t elkaptam a barátomtól. Mivel ő sportoló a sportorvosi vizsgálaton minden évben ellenőrzik őket hiv re. Kezdek aggódni, amiért ennyi mindent elkaptam tőle... Ő 2 ik srác akivel együtt vagyok. A barátom afrikából származik, de már 10 éve Európában él, és elöttem volt komoly kapcsolata európai lánnyal. A teszt mennyi idő után mutat valós eredményt?2015. máj. 31. 10:57
1/4 anonim válasza:
Fertőződéstől számított 2-8 hét múlva mutatja ki a teszt.
2/4 anonim válasza:
Attól még,hogy minden évben ellenőrzik,hordozó még lehet A Hungária körúton,az Interlab-ban 24 órán belül kimutatják az összes betegséget a vérből és a kenetből.Nem olcsó,de megér ennyit,ha nyugodt akarsz lenni.Anonim szűrések szerintem vannak minden városban,sőt talán ingyen is,de azokra többet kell várni.
3/4 anonim válasza:
Egyiket sem a barátodtól kaptad el, a herpeszen kívül mind "magától" alakul ki, nem kell hozzá a barátod, a herpeszt sem feltétlen tőle
4/4 anonim válasza:
menj el szépen teszteltetni! Amennyiben a teszt negatív, akkor is dobd ki a pasast a francba, mivel tuti megcsal, ha ennyi szart elkaptál tőle!
Azt meg egy életre tanuld meg, hogy csak akkor legyen szex óvszer nélkül, ha 100% megbíztok egymással a partnereddel ÉS elmentek közösen szűrésre előzetesen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!