Forgalomba kapható klór tartalmú szer tüdő és ideggyulladást stb. okoz kihez forduljak?
Üdvözöllek a klubban!
Már meggyógyultam, mikor olvastam tavaly a lupuszról.
A lupusz szövetség honlapja ugyan totál halott, a vezetőséggel sem lehet már kapcsolatba lépni.
Gyógyulásom után megfejtettem a fájdalmak valódi okát, de senkivel nem tudom közölni. Az agyon szakosodott orvosok nem is láthatják át ennek az alávaló bántalmaknak eredetét, a gyógymódjára semmi értelmeset nem képesek kigondolni.
Ha szeretnél beszélgetni róla keress meg privátban.
Azért 1,5 év alatt a klórnak ki kellett volna menni a szobából ill. ilyen tartós tüneteket se kellene okoznia.
Amúgy az első nem is írt hülyeséget, mert ha csak azt nézzük, hogy tüdő, idegi, ízületi és izomérintettség van, akkor tényleg felmerül autoimmun-betegség gyanúja. Bár innen a messzi távolból nem lupuszra, hanem valamilyen vasculitisre tippelnék.
De az is lehet, hogy tényleg kutyabajod, mert neten keresztül nem lehet diagnosztizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!