Pikkelysömörre a talpon és tenyéren létezik szer, amitől javul?
Figyelt kérdés
Mit próbáljak ki, ami segíthet eltüntetni a tüneteket? Olajak, magas ureatartalmú krémek... amit lehet kapni, szinte már mindent kipróbáltam. Van esetleg valaki, akinek hasonló problémája van, és bevált neki valami?2015. máj. 22. 20:20
1/10 anonim válasza:
Patikában kikevert krém..hátránya,hogy kesztyűben kell aludni.
2/10 anonim válasza:
Illetve életmódválttás,zöldség-gyümölcs,zsíros-olajos kajákat kerülni.
És sport.Relax természetjárás,nyugalom.
3/10 A kérdező kommentje:
"Patikában kikevert krém..." de mégis micsoda? Jó sokat kaptam már, eddig semmi nem vált be. Pl Dermovate, Methotrexat szedése... stb... millió féle krém.
2015. máj. 22. 21:20
4/10 anonim válasza:
Vannak ilyen pikkelysömörös centrumok, úgy tudom beutaló nélkül lehet menni, és biológiai terápia, tb támogatja
5/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Én is sok mindent használtam, de semmi. Úgyhogy most ezt akarom kipróbálni, mert azt mondják hogy hatásos, és tünetmentesít.
6/10 A kérdező kommentje:
A biológiai terápia... a TB csak akkor támogatja, ha az ember talál egy megfelelő magánorvost, aki közel van a tűzhöz. Különben nem, és egy-egy kezelés kb 900ezer forint. Továbbá rengeteg vizsgálat előzi meg, és pl ha az ember gyereket szeretne még, akkor nem tanácsos.
2015. máj. 24. 17:12
7/10 A kérdező kommentje:
"Van esetleg valaki, akinek hasonló problémája van, és bevált neki valami?"
2015. máj. 24. 17:13
8/10 anonim válasza:
Ezeket te honnan veszed? Utána jártál? Asszisztens mondta, aki nem magán orvosnál van, hogy volt egy nő, aki elkezdte ezt a terápiát, majd teherbe esett, abba hagyta, megszült, utána befejezte, és azóta is tünetmentes.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, nem eshet teherbe, hanem, hogy káros. Egy családtagom kapja évek óta, tudom. (sajnos)
2015. máj. 25. 00:54
10/10 anonim válasza:
Küzdöm egy ideje én is a kezeimen van. Nemrég kezdtem el használni a Kék-Lukács bőrpuhító krémet. Egyenlőre látványos az eredmény, de nem tudom hosszútávon beválik-e. Állítólag a Lukács féle kék krém is hatásos, de egyszerűen nem tudom sehol megrendelni. Talán állatgyógyszerként törzskönyvezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!