Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Május 4.-én éjfél felé kezdtem el hányni, egész éjszaka hánytam. Már előtte sem voltam valami jól, nem kívántam semmilyen ételt, fájt a hasam. Azóta egyfolytában rosszul vagyok, hányingerem van (nem hánytam azóta), szédülök, szinte alig birok menni olyan gyenge vagyok, szinte nem tudok semmit se enni mert megeszek pl egy kis kekszet és már felfújódok tőle és úgy érzem mindjárt kijön belőlem. Ami ennél is rosszabb, hogy nagyon szomjas vagyok, de inni se birok se vizet, se semmi mást mert attól is nagyon rosszul vagyok. A szájízem pedig borzalmas. Hiába mosok fogat...

Az orvos és mindenki azt mondja hogy csak vírus de ilyen még soha nem volt velem mikor vírusos voltam ...

Leírok még magamról pár dolgot, hátha segít: 19 éves lány vagyok, fogamzásgátlót szedek, dohányzom 3 éve (egy hete kb már nem birom szívni a rosszullétem miatt), most érettségizik ezért rengeteget stresszelek, a családomban több baleset, elhalálozás is volt az elmúlt hónapban;

Ezeken kívül rendszeresen edzek, bár egy ideje folyamatosan gyengültem, illetve fogyok is (majdnem 10 kg-t fél év alatt).

Mi lehet a baj? Segítsetek kérlek!!

2015. máj. 7. 14:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha vírus, akkor pár napon belül el kell múlnia, ha nem javulsz, akkor menj vissza a háziorvoshoz, mert kellene szerintem egy vérkép és egy hasi ultrahang, esetleg további belgyógyászati vizsgálat sem ártana.
2015. máj. 7. 15:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!