Az ekcémát mivel lehet hatékonyan kezelni?
A fiamnak ekcémás a bőre.Két bőrgyógyász is látta de a krémek nem mulasztották el a betegséget.
Akinek már elmúlt az ekcémája azok válaszát várom!
Hallottam gyógyszeres belsőleg való kezelésről is!
Tényleg van ilyen?
Az ekcéma időnként kiújul. A tudomány nem ismer olyan módszert amivel véglegesen el lehet mulasztani.
A probléma megoldása a szervezet oxigéngazdálkodásában rejlik. Némi plusz oxigént juttatva a szervezetbe megoldja a problémát.
Nekem a háziorvosom kevertetett a gyógyszertárban speciális kenőcsöt, évekig kenegettem vele a fülcimpámban lévő ekcémát. De véglegesen akkor tűnt el, miután légzőgyakorlatokat végzek.
Az oxigén nem külsőleg hiányzik, hanem helyesen lélegezni, a tüdőt kell tágítani, a levegőáramlást lelassítani stb
Ami még fontos, az emésztés. Az emésztésbe folyadékkal, a nyállal juttatunk megfelelő mennyiségű oxigént, hogy olyan anyagok állítódjanak elő amire a szervezetnek szüksége van.
A táplálék megrágása, hogy minél több nyállal keveredjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!