Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Veszprém megyében van olyan...

Veszprém megyében van olyan orvos aki hatékonyan tudja kezelni a lelki/testi eredetű alvásproblémát? (Inkább sztem lelki lesz).

Figyelt kérdés

Már megint nem tudtam visszaaludni, csak, ha gyógyszert veszek be, és annyira rosszul vagyok az álmosságtól, h nem igaz! Kb 7 éves korom óta vannak alvásproblémáim. Van itt a megyében orvos aki tényleg tud nekem segíteni? Max 3-5 ezret tudok fizetni havonta, ha esetleg TB-s dokik közül nincs senki aki segíthetne. Már megőrülök!

24/N

2013. márc. 7. 09:42
 1/1 Hajnalbaba88 válasza:

Milyen jellegű az alvásproblémád?

Ha lelki, ha valami nyugtalanít, azt (szerintem) magadnak kell megoldani, viszont ha van tüneted is (horkolás, testrész rángás...) akkor egy háziorvosi, vagy egy kórházi vizsgálat után lehetőség van Pesten egy alvásvizsgálatra. Ott alvás közben egy géppel megvizsgálnak. Nézik a levegővételedet, a horkolást.....

2013. márc. 8. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!