Hogyan tudnám hatékonyan kezelni az arcbőrömet?
szerinted bőrgyógyászhoz lenne értelme elmenni???
ha lenne kb. mennyit kell neki kicsengetnem,hogy megvizsgálja a képem?:D
A vizsgálat tudtommal ingyenes, de ha gyógyszert ad (valószínű, ha még sosem kaptál), az nem lesz olcsó...
Nekem is ilyen problémám van, csak a vállam, hátam és a mellkasom van tele velük. Először Effaclar tisztítót kaptam (ilyen kenőcs, meg lemosó), aztán Sotretet 10 hónapig. 2 évig kulturáltan néztem ki, majd megint ellepett.
rendben köszi szépen a tippet!!
Kipróbálom a bőrradírt meg az arctisztító habot és ha esetleg nem jönne be akkor fordulok orvoshoz!!
Nem tudom tisztítod e rendesen az arcod. De ha nem, akkor javaslom előbb próbáld meg, amit elsőként írtam. Ha az nem válik be, akkor jöhetnek az alkoholos/fertőtlenítő szirszarok (gyógyszertárban állítólag lehet kapni), és csak ha nagyon zavar, végső esetben a szteroidos krémek.
Ezt csak azért írom, mert vannak orvosok, akik rögtön szteroiddal kezelnek. Amig használod, addig jó, viszont utána visszatérnek a pattanások, ráadásul szteroid mellékhatásait meg érezni fogod.
Azt megtudnád mondani,hogy a bőrradír és az arctisztítóhab körülbelül mennyi idő alatt okoz szembetűnő javulásat??
Utolsó,köszi el fogok menni ha az radír és a hab nem hat mindenképpen!!! Mondjuk édességekkel nem nagyon élek szóval nekem nem a csokitól lesz :D habár van rajtam kis fölösleg,de nem vagyok túlsúlyos szóval remélem nem a súlyom miatt ilyen az arcom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!