Ez lehet tüdőgyulladás?
Figyelt kérdés
Amikor nyelek,a mellkasom fáj( olyan érzéshez tudnám hasonlítani, mint amikor félrenyelem a gyógyszert)
Délután forró volt a homlokom, de lázam az nem volt
2015. ápr. 4. 22:24
1/6 anonim válasza:
Kohogsz? Ha igen akkor száraz vagy sem?
2/6 A kérdező kommentje:
köhögök, száraz
2015. ápr. 4. 22:29
3/6 anonim válasza:
Szedj koptetot, az majd kihozza a tüdődben lerakodo váladékot (ne vegyél be köhögés csillapítót mert az a lényeg hogy kijojjon)
Amíg nincs lázas fölösleges orvoshoz fordulni.
acc nagyon jó kopteto csak ajánlani tudom az kihozza rendesen
4/6 anonim válasza:
Száraz köhögéssel menj dokihoz. Az lehet tüdőgyulladás is, nem szakad az fel olyan könnyen. Mondjuk nekem köhögés közben fájt nagyon, nem nyelés közben. De nyilvan ettől még simán érezhet mást más, nem azért írtam. Az orvos hallgatásra a gyanút el tudja dönteni, ha benne van, akkor elküld egy mellkas röntgenre. Láz gyakran jár hozzá de ez sem törvényszerű.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2015. ápr. 4. 22:36
6/6 anonim válasza:
Kedves 3-as, nem igazán értettünk egyet. Az a baj hogy láttam láz nélküli tüdőgyuszit. A gyanút jó kizárni, az a biztos. Persze nyilván van egy átlagos sablon, hogy láz nélkül nem megyunk dokihoz, ez rendben is van. Viszont szerintem ilyen gyanú esetén nem éri meg várni, jobb kizárni vagy megfogni időben. Nyilván nem kell ügyeletre szaladni de orvos láthatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!