Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőgyulladásom van?

Tüdőgyulladásom van?

Figyelt kérdés

1 hétig influenzás voltam, de még ma (1 héttel azóta) sem vagyok teljesen rendben. Köhögök (váladékosat) és az orromból is hasonlók jönnek. Légzéskor eléggé viszket a torkom, köhögésre késztet.

Köhögéskor nagyon fáj a hátam (bal oldalon csak).

(Amikor influenzás voltam, kétszer is jártam orvosnál, aki meghallgatta a tüdőmet és azt mondta hogy tiszta. Elképzelhető, ennek ellenére, hogy tüdőgyulladásom alakult ki?

2015. febr. 26. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lázad van? Ez még nem biztos, hogy tüdőgyulladás, inkább hörghurut.
2015. febr. 26. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van: tüdőgyulladást nem lehet interneten át diagnosztizálni. Még a képzett háziorvos személyes vizsgálat alapján sem feltétlenül tudja, ezért küld el a röntgenre.

Elképzelhetőnek természetesen minden elképzelhető. A hátfájás erősíti a gyanút.

2015. febr. 26. 22:50
 3/4 A kérdező kommentje:
lázam nincs, az csak az influenza alatt volt
2015. febr. 26. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Láz nélkül is lehet tüdőgyulladás, idén sok ilyen van, de hörghurut is hasonló tünetekkel jár, attól is fájhat a hátad és a megerőltető köhögéstől is az izmok. Influenza, vagy hűlés után egyébként a köhögés hetekig is eltarthat, de ilyenkor nem árt visszamenni az orvoshoz, hogy ismét meghallgassa a tüdődet és ha úgy látja, akkor elküld röntgenre.
2015. febr. 27. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!