Lehet tüdőgyulladásom köhögés és köhögési előzmény nélkül?
Akkor ez hörgőgyulladás lesz inkább, bár elég furcsa, hogy nincs sem láz, sem köhögés.
Ha tüdőgyulladás, akkor szúrnia kellene levegővételnél.
Nekem rossz közérzettel, szédüléssel, bágyadtsággal, gyengeséggel kezdődött a tüdőgyulladás. Aztán hőemelkedésem volt napokig, fájt a torkom és csak ekkor kezdtem el köhögni, de nagyon brutálisan. Kb. egy hét után belázasodtam, rekedt voltam, ha beszélni próbáltam köhögő roham jött rám. Amúgy is... :)
Utána egy hétig folyamatosan lázas voltam, ha nem voltam "bedrogozva". Ekkor már komolyabb tüneteim is voltak, pl. nehéz légzés, zilálás. Fájni, egyáltalán nem fájt a mellkasom.
Ez nálad még vagy nagyon kezdetleges, vagy más lesz a probléma. Anyu nem volt pl. lázas, de iszonyatosan köhögött. A tüdőgyulladás általában nagyon mélyről jövő köhögéssel, köpettel társul. Eddig nem tudtam, de mostmár tudom milyen tüdőből köhögni.
Nehéz döntés, hogy érdemes-e ilyenkor orvoshoz fordulni, főleg hogy nagyon korai állapotban a röntgenen sem látszik a gyulladás. Én igazából megfogalmazni sem tudtam az első napokban, hogy mi bajom van, egyszerűen csak rosszul éreztem magam. Gyanítom ha ezzel orvoshoz megyek, akkor hazaküld, hogy aludjam ki magam... -_-
Jobbulást és kívánom, hogy ne tüdőgyulladás legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!