S. O. S Felpontozlak! Nagyon rossz?
Figyelt kérdés
Sziasztok 12/f vagyok és 5 napja szedek gyógyszert mert lázas voltam (39fok) de tegnap előtt már egésznap nem voltam lázas de helyette ahogyan reggel fel ébredtem olyan volt mintha izomlázam lenne a vádlimban és a hátamban alig tudtam menni egyáltalán mert folyamatosan feszült a bokámnál meg nagyon kemény erre ittam magnéziumot meg persze amit bekellett vennem gyógyszert. Éjjel arra ébredtem hogy ez még rosszabb lett és mostmár a karomban is ez van nagyon rossz alig birok valamit csinálni. Egyébként nem erőltettem meg egy kicsit se amióta lázam volt azóta ágyban vagyok! Hogy tudtok-e erre valamilyen praktikát vagy valami tanácsot? (Én igazából azt se tudom mi ez de nagyon rossz)2015. ápr. 2. 09:54
1/14 anonim válasza:
láz közben/után szokott fordulni ilyen. igyál minél több folyadékot, és próbáld kicsit tornáztatni a végtagjaid.
a magnézium jó rá.
ha nem javul menj el a háziorvosodhoz.
de szerintem 1-2 napon belül el kell múlnia az izomfájdalmaknak is
2/14 anonim válasza:
Szerintem hívd fel az ügyeleletet, nehogy valami súlyosabb dolog legyen. Próbálj sok folyadékot inni, de mindenképpen hívd fel az ügyeletet. Jobbulást kívánok!
3/14 anonim válasza:
Szia ne aggódj biztos vírusos fertőzésed van ekkor meg venne van a pakliban hogy fajnak a végtagjaid :) ne izgulj és gyors gyógyulást !
4/14 anonim válasza:
Ez a tipikus influenza tünet: magas láz és végtagfájdalom. El fog múlni, pihenjél, igyál sokat, enni nem fontos, csak ami jól esik. Nagyon jól tud esni ilyenkor a héj nélkül reszelt alma, próbáld ki, könnyű és hűsítő. Jobbulást!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat persze próbálok minnél többett inni és már nincs is lázam de ez valami borzasztó (Mentek a pacsik).
2015. ápr. 2. 10:04
6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként a magnézium semmit se használt :(
2015. ápr. 2. 10:08
7/14 anonim válasza:
lázad még lenne, ha nem nyomtad volna le. Pihenj, jó halk zene, ne nagyon gépezz. Jobb lesz már holnap.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek mentek a pacsik.
2015. ápr. 2. 10:15
9/14 anonim válasza:
milyen pacsik mentek? az első vagyok, mindenkit felpontoztam, és most váltott át 69%ra...
na mindegy
jobbulást:))
10/14 anonim válasza:
9-es -végigsöpört a Nagy Lepontozó bajnok, nem szegény beteg kérdezőnk az oka! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!