Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » S. O. S Felpontozlak! Nagyon...

S. O. S Felpontozlak! Nagyon rossz?

Figyelt kérdés
Sziasztok 12/f vagyok és 5 napja szedek gyógyszert mert lázas voltam (39fok) de tegnap előtt már egésznap nem voltam lázas de helyette ahogyan reggel fel ébredtem olyan volt mintha izomlázam lenne a vádlimban és a hátamban alig tudtam menni egyáltalán mert folyamatosan feszült a bokámnál meg nagyon kemény erre ittam magnéziumot meg persze amit bekellett vennem gyógyszert. Éjjel arra ébredtem hogy ez még rosszabb lett és mostmár a karomban is ez van nagyon rossz alig birok valamit csinálni. Egyébként nem erőltettem meg egy kicsit se amióta lázam volt azóta ágyban vagyok! Hogy tudtok-e erre valamilyen praktikát vagy valami tanácsot? (Én igazából azt se tudom mi ez de nagyon rossz)
2015. ápr. 2. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
(most én és végig pontoztam, csak fölfelé :D :D )
2015. ápr. 2. 11:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki volt az de én felpontoztalak titeket!
2015. ápr. 2. 11:42
 13/14 anonim ***** válasza:

rendben nem azért mondtam, nyilván nem a pacsi miatt válaszoltam, hanem segíteni próbáltam.:)

jobbulást

2015. ápr. 2. 11:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. ápr. 2. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!