Mit tegyek? Most akkor paranoiás vagyok? Vagy mi erre a legmegfelelőbb szó?
Tegnap elég erős pánikrohamom volt... annyira féltem (hogy megfogok halni, vagy megölnek)hogy elkeztem sírni hisztizni.. a fejem nagyon fájt és erősen lüktetett.. a szívem gyorsan vert
utana kb 1 óráig csak bámultam előre mint valami zombi meg se szólaltam
nagyon szeretném ha kinőném ezt a dolgot mert nagyon rossz. (ez volt a második ilyen pánikrohamom)
Szia! Hány éves vagy, ha szabad kérdeznem?
A pánikroham az egyik legalattomosabb betegség, nem nevezném paranoiának, ha ez már a második akkor elképzelhető (!) hogy kialakul több is, de ne legyen igazam. Ebben az esetben nagyon sokat segít az autogén tréning, a futás és a jó idő. Ha nincs különösebb oka annak, amiért a jhalálfélelmed előjött, akkor ne bánkódj ezen, egészséges vagy és valószínűleg fiatal is! Én 22/f vagyok és nekem is hasonló volt, csak én a szívem miatt aggódtam, de elkezdtem futni és megtanultam az autogén tréninget (bár szerencsére nekem az unokatesóm pszichológus), ma külföldön dolgozok tök egyedül, szóval kénytelen voltam megfeletkezni a pánikról. Bár így is sokszor előjött, a nagy stresszben, de higyj nekem, ez el fog múlni. Nyakadon a tavasz, ne a gép előtt ücsörögj, nyomás a bringádra. :D
Bízz bennem! De ha legközelebb előjön, csak hagyd hogy végigmenjen rajtad, aztán ne idegeskedj ezen és később el fog múlni. Nincs mitől félni, ebbe nem halnak bele az emberek. Majd eljön az idő, ha elszólít a Teremtő, de nem szabad előre ilyenen gondolkozni. Jó egészséget ! :)
15/L
és mostanában elég sok temetesen voltam es betortek hozzank az udvarra nem a hazba... lehet emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!