Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Menjek orvoshoz vagy csak...

Menjek orvoshoz vagy csak paranoiás vagyok? (lent)

Figyelt kérdés
Hányingerrel, hányással, szédüléssel, gyomortáji fájdalommal, étvágytalansággal és teltségérzettel szép az élet. Hozzászoktam, de lehet ez gyomorrák?

2014. jan. 19. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet,de a gyomorrákon kívül még számos más betegség is okozhatja,amit szintén kezelni kéne. A gyomorráktól függetlenül el kéne menni orvoshoz!
2014. jan. 19. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Lehet gyomorrák, de ha szédülsz is, akkor az egész emésztőrendszereddel is baj van. A bélműködés rendellenes működése a keringési rendszerre hat ki. A kis vérkör nem tud normálisan funkcionálni, az agy vérellátásával is baj lehet. Ezért látod ilyen sötéten a világot. Ez a szívműködésre is kihat, később a depressziós tüneteken kívül jelentkezni fog a végtagok zsibbadása. Megint megterheli a szívműködést, és részleges bénultságot fog okozni. Ha még nem késő, keress fel pszichológust elsősorban, a paranoia, hypochondria, az egyik fő okozója az egésznek.
2014. jan. 19. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran vannak ezek? Ha pár hetes tünetek ezek, kicsi az esély, hogy gyomorrak, mert az emesztorendszeri daganatok kialakulásának ideje hosszabb. Mindenféleképpen menj el gasztroenterologiara. Vagy ha megint jelentkeznek a tünetek, nyugodtan menj surgossegire. Kis varakozassal (1nap) de tuti, hogy lenyomjak a csövet és megtukroznek. Amilyen betegségekre utalhat: reflux, sulyosbodott gxomorfekely, gyomorszajszukulet, Rekeszizomserv, epekokolika.
2014. jan. 19. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:

2. kérdezőnek: értékelem a segítő szándékot, de egyrészt többször is voltam pszichológusnál, aki szerint semminemű pszichés problémám nincs. A paranoia itt a kérdésben arra utalt, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítok a dolgoknak, kivételesen. Inkább jellemző, hogy a világért nem megyek orvoshoz, minthogy mindennel oda futkossak...

Az elsőnek pedig köszi :)

2014. jan. 19. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
3.: napi szinten, olyan... fél éve.
2014. jan. 19. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Jól bírod! Én már rég megpróbáltam volna megszabadulni tőle :) Irány a háziorvos! Gastroenterológiára csak beutalóval lehet menni.
2014. jan. 19. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, már egy hét után surgossegire kellett volna menni. Idokerdese, hogy kiszaradsz.
2014. jan. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!