Menjek orvoshoz vagy csak paranoiás vagyok? (lent)
Figyelt kérdés
Hányingerrel, hányással, szédüléssel, gyomortáji fájdalommal, étvágytalansággal és teltségérzettel szép az élet. Hozzászoktam, de lehet ez gyomorrák?2014. jan. 19. 18:15
1/7 anonim válasza:
Lehet,de a gyomorrákon kívül még számos más betegség is okozhatja,amit szintén kezelni kéne. A gyomorráktól függetlenül el kéne menni orvoshoz!
2/7 anonim válasza:
Lehet gyomorrák, de ha szédülsz is, akkor az egész emésztőrendszereddel is baj van. A bélműködés rendellenes működése a keringési rendszerre hat ki. A kis vérkör nem tud normálisan funkcionálni, az agy vérellátásával is baj lehet. Ezért látod ilyen sötéten a világot. Ez a szívműködésre is kihat, később a depressziós tüneteken kívül jelentkezni fog a végtagok zsibbadása. Megint megterheli a szívműködést, és részleges bénultságot fog okozni. Ha még nem késő, keress fel pszichológust elsősorban, a paranoia, hypochondria, az egyik fő okozója az egésznek.
3/7 anonim válasza:
Milyen gyakran vannak ezek? Ha pár hetes tünetek ezek, kicsi az esély, hogy gyomorrak, mert az emesztorendszeri daganatok kialakulásának ideje hosszabb. Mindenféleképpen menj el gasztroenterologiara. Vagy ha megint jelentkeznek a tünetek, nyugodtan menj surgossegire. Kis varakozassal (1nap) de tuti, hogy lenyomjak a csövet és megtukroznek. Amilyen betegségekre utalhat: reflux, sulyosbodott gxomorfekely, gyomorszajszukulet, Rekeszizomserv, epekokolika.
4/7 A kérdező kommentje:
2. kérdezőnek: értékelem a segítő szándékot, de egyrészt többször is voltam pszichológusnál, aki szerint semminemű pszichés problémám nincs. A paranoia itt a kérdésben arra utalt, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítok a dolgoknak, kivételesen. Inkább jellemző, hogy a világért nem megyek orvoshoz, minthogy mindennel oda futkossak...
Az elsőnek pedig köszi :)
2014. jan. 19. 18:36
5/7 A kérdező kommentje:
3.: napi szinten, olyan... fél éve.
2014. jan. 19. 18:38
6/7 anonim válasza:
Jól bírod! Én már rég megpróbáltam volna megszabadulni tőle :) Irány a háziorvos! Gastroenterológiára csak beutalóval lehet menni.
7/7 anonim válasza:
Kérdező, már egy hét után surgossegire kellett volna menni. Idokerdese, hogy kiszaradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!