Erre a szintű IR-re ugye fogok kapni gyógyszert? Glükóz 0' 4,6 mmol/L, Glükóz 60' 10,2 mmol/L, Glükóz 120' 6, 0 mmol/L, Inzulin 0 perces 5, 0 mIU/L, Inzulin 60' 173,7 mIU/L, Inzulin 120' 205,5 mIU/L
Miután haza értem vérvétel után, és ettem azt hittem meghalok, mert ugyebár az a 200-as inzulin szépen kicsinált azonnal még otthon is... Legrosszabb hypo amit tapasztaltam..
Hamarosan megyek vissza a dokihoz, de szerettem volna megkérdezni több embert is. Én nagyon szeretném ha adna gyógyszert, mert nem hiszem, hogy csak a diéta és mozgás segítene rajtam...
Kérdező vagyok.
Köszi a választ. Igen adott szerencsére:)Merckformin XR 500 mg és 1000 mg-t írt fel.
Tudom, hogy kell a mozgás meg a diéta. Arra eddig is próbáltam figyelni, de szerintem szakemberhez is el kell mennem mert most meg csak barna kiflin meg zabon élek az ebéden kívül. És nem hiszem, hogy jó ez így :/
De sajnos alig merek valamit enni, mert a gyomrom nagyon kellemetlen sok mindentől és ugye hamar szédülök is ha hirtelen eszek vagy kicsit többet mint kéne...
De remélhetőleg ebben is segítenek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!