Volt olyan, aki saját szakállára áttért az IR diétáról a paleóra, és javultak az a 0'-60'-120'-nél az inzulin értékek? Persze nem szedtek gyógyszert közben (metformin-félét).
Ha javult, akkor mennyi idő alatt?
Bevallottátok-e végül az endokrinológusnak? :)
Nagyon érdekelne! Köszönöm!
hány éves, hány kiló,mit evett eddig, és mennyi volt az éhgyomri?(annak aki áttért)
..arról mennyi a 90 perces? és paleonál mennyi?
ha elég a diéta, nem kell gyógyszer sem, akkor nincs nagy gond.
megasztán mi is az a paleo?(felfogás kérdése)ugyanis egységes nincs.
ha bevallod, akkor sincs baj, mert a jó értéknek ő is örül...
Amit 3. válaszoló írt, igen jellemző. Ugyanis erre találták ki az egészséges táplálkozást.
IR alatt eleinte rosszullét lehet, ezért ésszel kell csinálni, hiszen cukorfüggő (beteg) embernél a cukrot (mint drogot) lassan, kis óvatossággal kell elvonni.
Egyik napról a másikra kidobtam a metformint, átálltam paleolit táplálkozásra. (sőt annak a szigorúbb, ketogén változatára)
Nem mondom, hogy hatalmas öröm volt az első két hét, de megérte. :)
A doki véleménye nem érdekel, a vérképemről fogalmam sincs, mert azóta se mentem vissza a belgyógyászhoz.
Tudod mikor fogok én legközelebb cukros lötyit inni a laborban? Ha öngyilkossági kedvem támad!
Nem bírnám már meginni az tuti. :)
Azóta menstruálok (előtte még gyógyszerrel sem), szép a bőröm, dús a hajam, jó a kedvem, több az energiám.
Azt hiszem ez többet elmond, mint egy vérvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!