Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen idő után veszélyes...

Bonanno kérdése:

Milyen idő után veszélyes nagyon a tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés

Volt már körülbelül 10- szer tüdőgyulladásom, legtöbbször kórház lett a vége.

De most nagy a valószínűsége, hogy megint bele estem, mert a tünetek ugyanazok, csak éppen sokkal erősebbek, súlyosabbak.

A mellkasom mindkét oldalát mintha kalapáccsal vernék.

Körülbelül két hete tart azt hittem csak egy megfázás, de nem az. :S

Mennyi idő kell ahhoz, hogy veszélyessé váljon?

2015. febr. 8. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elmúlt két hétben nem merült fel, hogy felkeress egy dokit?
2015. febr. 8. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
A szövődmények miatt válhat veszélyessé és az nem gyerekjáték!
2015. febr. 8. 14:02
 3/4 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen sokszor volt igazoltan tüdőgyulladásod, akkor tanácsos a mostani állapotból való följavulás után beoltatni magad Pneumovax 23 nevű vakcinával. Ez 5-10 évig véd a tüdőgyulladás ellen, ráadásul agyhártya-, középfül gyulladás és vérmérgezés ellen is, 2-3 ezer Ft-ért. Szerintem ezt már mondták neked a kórházban.
2015. febr. 8. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Az első másfél héten azért nem mentem el orvoshoz, mert azt hittem csak egy kis megfázás.

Nem is volt semmi komolyabb tünet csak köhögés meg egyszer, kétszer hányinger ilyesmi.

Utána jöttek a komolyabb tünetek, amik már egyáltalán nem kellemesek és szinte ágyhoz kötöztek.

Egyszer kétszer azért nem mentem utána el, mert nem bírtam felkelni egyszerűen és sajnos halaszthatatlan dolgaim is vannak. Tárgyalások és ügyvédhez kellett járnom.(sértett vagyok!) a félreértések elkerülése érdekében:) :D

Egyébként az érdekelne, hogy mennyi időn belül lesz szövődménye, vagy mennyi az esélye, hogy lesz?

Már most jobban vagyok, de kicsit furán érzem magam.

És a mellkasom még kicsit fáj.

Köszönöm a válaszokat egyébként és utolsó megfogadom és ha kivészeltem rászánom azt a 2-3 ezer forintot.

Egyébként nem tudom, mert elég rég voltak azok a tüdőgyulladások, nem emlékszem már, miket mondtak.

2015. febr. 10. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!