Szúró fájdalom, lehet tüdőgyulladás?
Figyelt kérdés
Ma futás közben fájt a tüdőm, ezért abba is hagytam. Fél órával később semmi bajom nem volt, de most újra fájdalmat érzek. Ezúttal szúr, délelőtt még csak nyomást éreztem.
Kicsit meg voltam fázva alapból, lehet, hogy tüdőgyulladás?
A hátam közepén is érzem, valamint az egész mellkhasomon
Ne várjak holnapig az orvossal?
2015. febr. 5. 18:24
1/2 A kérdező kommentje:
Egyszer csak rákezdett, most már alig érzem.
Hamarosan megyek az orvoshoz, nagyon beparáztam...
2015. febr. 5. 18:30
2/2 anonim válasza:
Ez velem is előfordult többször is, egyik nap felkeltem, nagyon fájt, alig kaptam levegőt, légszomjam volt, és nagyon szúrt, nyomott.. vettem be fájdalomcsillapítót, elmúlt és utána nem is jött elő.. csak 1-2 hónap elteltével ugyanígy 1 alkalom. Én sem tudom mitől lehet, 3x volt eddig ilyen, de nekem többen mondták hogy megfázástól lehet (mivel előző nap mindig bulikban voltam, ezért nyugodtam bele ebbe én is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!