Megfázás, és köhögés során fellépő hátfali fájdalom, tüdőfájdalom?
Gyors válasz kellene, megfáztam és a 3-4 nap után még mindig tartott a köhögés, ez nem szokatlan persze, de ekkor már a köhögés során a hátamnál fájt vagy a tüdőm vagy nem tudom mim?
A hátamnál először fent, aztán átment bal oldalra és utána bal oldalt lejébb úgy a közepéig, körübelűl a bordám aljáig de még azért felette még mindig ugye a hátamnál.
Olyan érzés mintha egy légbuborék lenne ami szétfeszítené ott az egészet, amikor gerincmozgást végzek, tehát hajolás, kiegyenesedés, akkor még rosszabb.
Mit tegyek?Tüdőgyulladás vagy más vagy semmi különös?
Sajnos a torkomba lévő a gigám alatt egy, másfél centivel érzek még slejmet de nem megy felköhögni pont emiatt.
Miközben ezt írtam fellépett enyhén szúró égető fájdalom is ugyanott a hátam közepe fele bal oldalt.
Ötletek?
Lehet tüdőgyulladás is, viszont itt senki nem fogja neked konkrétan megmondani.
Menj orvoshoz!
Jó csak azért érdekelne, mert szeretném tudni, hogy addig semmi olyat se csinálhassak amivel rontom.
Köhögéskor, orrfújáskor és mozgáskor fáj, csak a bal oldal, fent és középtájt.
Interneten nem találtam semmit, ami konkrétan ilyen ezért írtam ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!