Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Koromgonba ellen a leghatasosa...

Koromgonba ellen a leghatasosabb momdszert? Letezik a megszuntetesere valami gyogymod?

Figyelt kérdés
nemregiben,az egyik nagylabujjamon kijott a koromgomba :( probaltam a Canesten Lamisilt,de nem segitett.kb 1hete,a masik nagylabujamra is att ment,es mar idegesito.pedig higenikus vagyok,meg a gombas kormomet is kulon csipesszel vagom,hogy ne terjedjen a betegseg.valaki hatasos modszer?vagy menjek orvoshoz,vajon o tud segiteni vajon?vagy mivel kenjem ami megszunteti?vagy van ra gyogyszer?mert halottam ilyet is
2015. febr. 7. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Van rá gyógyszer, de elég drága és 6 hónapig kell szedni, rengeteg mellékhatással nekem nem ért semmit.

Többet ért a Nailner ecsetelő, igaz az is iszonyú drága, és naponta kell kenegetni 1-2 hónapig, de hatásos lehet ha még nem túl régi a körömgombád.

2015. febr. 7. 14:45
 2/2 emeske81 válasza:

A Canesten és a Lamisil bőrgombára van, kevés a körömgomba ellen,mert nem tud megfelelően bejutna a köröm mélyebb rétegeibe.

Recept nélküli lehetőségek: [link]

Vagy bőrgyógyász, ha nem boldogulsz vele.

2015. máj. 3. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!