Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Házi gyógymód erős torokfájás...

Házi gyógymód erős torokfájás ellen? Nagyon fáj és gyorsan kéne.

Figyelt kérdés
Előre is köszi :)

2015. febr. 4. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Mézes tea
2015. febr. 4. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
1 kanal mez+ mezes tea, c vitamin esetleg cukorka
2015. febr. 4. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Sós vizes gargalizálás szokott nekem leggyorsabban hatni és fájdalomcsillapítós torokszopogató tablettát vegyél.
2015. febr. 5. 08:20
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy előttem is írták, a mézes tea nagyon jó, de torokfájásra legjobb a hársfatea.

Ha nem vagy allergiás az aszpirinre, azt is bevehetsz, az általában mindenkinek van otthon. Vigyázz azonban, ezek csak tüneti kezelések, és ha egy-két napon belül nem múlik el a torokfájásod, legjobb lenne orvoshoz menni. Ebben az időszakban rengeteg vírusos és baktériumos járvány van, és ez lehet valami komolyabb betegség jele is, amit nem lenne jó elhanyagolni, mert súlyossá is fordulhat.

Jobbulást! :)

2015. febr. 5. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, meggyógyultam! :)
2015. febr. 7. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy csináltad? Most nekem fáj annyira a torkom, hogy minden nyelés kínszenvedés, pedig már elszopogattam 4 db Strepsilst, de semmit nem ér.
2015. febr. 9. 15:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát a torokgyógyszerek meg az ilyesmik nekem semmit nem használtak... Én nagyon sok mézes teát ittam és mézet is kanalaztam. Sós gargalizálást is csináltam, az is segített. Ugyanakkor nekem a legjobban az infralámpa használt, úgy hogy a torkomat melegítettem vele. Másnap azt hittem, hogy meghalok annyira fájt, de ez mutatta hogy használ is valamit... Ajánlom neked, viszont ha nincs, akkor még egy nagyon bevált receptet mondok, hátha neked is hat: Egy nagykanál mézbe foghagymatörővel törj össze egy foghagymát és tedd bele! Aztán egybe nyeld le, ne tartsd a szádba és ne rágd meg, egybe nyeld le! Ez nagyon használt nekem, reggel és este meg lehet csinálni. Remélem tudtam segíteni, gyógyulj meg! :)
2015. febr. 9. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!