Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A psoriasisra jelenleg mi a...

A psoriasisra jelenleg mi a legkorszerűbb gyógymód?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, az a baj, hogy a feleségem 20 éve szenved ebben a betegségben, de utoljára 15 éve volt vele orvosnál. Hiába próbálom rábeszélni újabb orvoslátogatásra, elég makacs és állítja, hogy ezt nem lehet gyógyítani, belülről fakad - én ezt elhiszem... - semmit nem lehet vele csinálni, csak tengeri só, Harkány, Egerszalók stb, de nem hajlandó orvoshoz menni, mondván, hogy az orvosok nem tudnak vele mit csinálni. Nem tudom, hogy mit csináljak ezzel a helyzettel. Nem tudom, hogy 2015-ben van e erre haladó gyógymód, vagy olyan lehetőség, ami segythet rajta. Én elhiszem, hogy belefáradt, mert anno sokat járt orvoshoz, de azt nem, hogy azóta ne haladt volna előre ennek a betegségnek a gyógyítása. Kérlek, segítsetek nekünk ebben, mert szegényn szenved a betegségtől is, és attól is, amit magának bebeszél erről...
2015. febr. 6. 20:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!