Tegnap este még csak enyhén voltam berekedve. Ma reggelre meg már alig bírtam beszélni, ilyen sípolós hangom, van most. Nem is tudom használni. Kiabálni meg végképp. Úgyhogy ma a suliban azon imádkoztam, hogy nehogy felszólítsanak, hogy olvassak fel valamit. De nem is ez a lényeges. Hogy lenne-e valami házi gyógymód, vagy gyógyszer, ami 1 éjszaka alatt, vagy egy hétvége alatt kigyógyít ebből? Ma délutántól már megittam 1 dl langyos, enyhén sós tejet. A sós tej mennyire hat? Beszélni vagy suttogok, de nemrég olvastam, hogy az nem jó a gégének, úgyhogy vagy nem beszélek, vagy a nagyon rossz hangommal, ami most nincs. Valami nagyon hatásos gyógymódot kellene nekem csinálni, mert eddig sosem volt ilyenem.
A tej eleve nem egészséges a só meg pláne . Mézet , melaszt hagymaféléket érdemes enni , meleg citromos teát literszámra .
2015. jan. 29. 17:35
2/6 anonim válasza:
Sós tej?-ez hogy jutott eszedbe.
Mézes fokhagymát egyél, negrot, meleg teát és pihentesd, ne beszélj.
2015. jan. 29. 17:40
3/6 A kérdező kommentje:
A hagymaféléket hogy kell enni? Én ebben egyáltalán nem vagyok honos, a mézet csak úgy magában, és mi az a melaszt?
2015. jan. 29. 17:41
4/6 A kérdező kommentje:
2. kommentelő. Még holnap suliba kell mennem, úgyhogy még ott meg kell próbálnom Kevesebbet beszélni. :/
2015. jan. 29. 17:42
5/6 anonim válasza:
Sós vizet forralni, azzal inhalálni, az nagyon jót tesz, valamint a fentebb írt, méz is jó, ne egyél forrót, és hideget, a tea is inkább csak langyos legyen, ez fontos.
2015. jan. 29. 17:43
6/6 anonim válasza:
Ha reggelre nem jön rendbe a hangod, akkor menj orvoshoz, ő ad egy papírt, hogy te nem beszélhetsz. Ezt mutasd meg a tanároknak, és nem fognak felszólítani. Legfeljebb írásban fognak feleltetni, és lehet, hogy a tanári asztal elé ültetnek, hogy könnyebben oda tudd adni nekik a kérdéseidet, ha valamit nem értesz. Addig se beszélj, hanem írj, és: sok langyos vagy enyhén meleg folyadék. A tejről megoszlanak a vélemények. A méz tényleg segíthet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!