Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beteg vagyok, lázas voltam...

Beteg vagyok, lázas voltam (leapadt), még mindig köhögök, náthám is van, viszont még csatlakoztak kellemetlen tünetek: haspuffadás, szinte állandó hányinger, hasmenés. Mi lehet az oka, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég megbetegedtem, lázam volt, köhögtem, náthás voltam.

Lázamat sikerült levernem, köhögésem és náthám még mindig megmaradt (már az sem vészes). Most viszont sokkal rosszabb tünetek uralkodnak rajtam: szinte állandó hányinger, haspuffadás és hasmenés.

Mitől lehet ez? A láz miatt? A betegség hátramaradt dolgai?

Hogyan kezeljem? Várjam meg míg elmúlik?

2015. febr. 6. 00:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Eddig azt próbáltam a hasmenésem ellen, hogy étcsokit ettem, ami egy jó darabig használt, de aztán nemrég megint elkezdtek "mozogni a beleim". Csikarja csavarja stb. és nos a szelek azok mennek... (Hogy szépen fejezzem ki magam).
2015. febr. 6. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs kifejezett hasi fájdalom és/vagy véres széklet, akkor jó eséllyel fertőzés (ugyanaz a kórokozó, vagy felülfertőződés.) Nem írtad, szedtél-e antibiotikumot, az is (főleg a penicillin-származékok) haza tudja vágni a bélflórát, okozhat ilyen tüneteket. Az étcsoki nem jó hasmenés ellen, mert viszonylag sok cukrot tartalmaz. Próbálkozz Normaflore-ral, vagy a Béresnek van olyan vény nélküli szere, ami kifejezetten antibiotikum mellé javasolt, tarts megfelelő diétát (főtt krumpli, natúr keksz, cukor nélküli tea, esetleg alma.) Ha nem javul 2-3 nap alatt, menj dokihoz.

Jobbulást!

2015. febr. 6. 01:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én csak acylpirint szedtem, meg Robbitussint köhögésre.
2015. febr. 6. 13:04
 4/5 A kérdező kommentje:

De a hányinger akkor mitől van?

Mert ma reggel felkeltem, nem volt semmi bajom, ettem valamit, és máris hányingerem lett jó időre...

2015. febr. 6. 13:29
 5/5 anonim válasza:
bár én nem voltam náthás, de pénteken nagyon rosszul voltam, gyomorfájással kezdődött utána hasmenés egész éjszaka 1x hánytam is mert úgy görcsölt a gyomrom, hát nem kívánom senkinek se, nagyon rottyon voltam. Tegnap még ment a hasam, de estére jobban lettem, most kicsit szurkál a gyomrom de annyira nem vészes!!! Biztos van valami vírus!
2015. febr. 8. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!