Has puffadsás, gyakori hányinger, hasmenés? Mi baja lehet anyunak? (többi lent)
Nem dolgozik, látszik, hogy lelki gondjai vannak.
Alig eszik, alig csinál valamit egész nap. Bort nem tudom mostanában mennyit iszik, de azt tudom, hogy nemrég intenzíven ivott.. úgy vélem, hogy még most is, mert csak megveszi valamiért a bort. Ha eszik egy kicsit is, megy utánna hányni, vagy megy a hasa és puffad is.
Menstruációja hol van, hol nem. 37 éves.
Orvoshoz nem szándékozik elmenni. Mi lehet a baja??
Ezt csak egy orvos tudja megmondani, alapos kivizsgálás után.
Nekem refluxom van, ami a gyomorsavval függ össze, illetve bélmozgási zavarom és ezek okoztak nálam hányingert, hányást, puffadást, görcsöket, illetve hígabb székletet. De ez én vagyok és nem anyukád.
Amúgy sajnálom, hogy ennyire aggódsz érte, ő meg mit sem foglalkozik saját maga egészségével.:(
Mellesleg velünk se nagyon foglalkozik, én 15éves vagyok, öcsém 13.. tehát ennyit róla ! :) De azért aggódunk érte nagyon..
Mamám tud róla, jövőhéten megpróbáljuk szó szerint elrángatni az orvoshoz!
Na hétfőn indulunk mamámmal be a Klinikára anyuval! Majd meglátjuk, hogy mit mondanak.. !
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!