Mit tegyek? Az orvos elzavar hogy semi bajom
Figyelt kérdés
Orvos elzavat hogy semi bajom mikozben ugy faj a torkom hogy en belehalok.olvastam interneten hogy egy lanynak pontosan ezek a tunetei voltak mint nekem es a korhazban tartotak miata nagyon sokaig .szuleim sem hisznek nekem hogy faj azt mondjak igy jartam majd elmulik es meg gyogyszert se vesznek nekem mert hogy milyen draga es hogy nincs is semi bajom pedig egesz nap sirok suliban es ithon is .enni nem tudok mert szinte minden csipi es nagyon faj , mikor iszok akor is borzasztoan faj ezert csak akor iszok mikor mar muszaj , mit tegyek?korhaz fogalmam sincs hol van ezert nem tudok bemeni es nagyszuleim sincsenek se nagynenim se nagybacsim nincs senki felnot akinek elmondhatnam , suliban a vedono mindig hazakuld hogy menjek vele orvoshoz2015. jan. 26. 11:35
1/5 A kérdező kommentje:
13l
2015. jan. 26. 11:36
2/5 A kérdező kommentje:
Es apukam meg ver is mert azt hiszi hazudok es csupa lila a karom es a labam es suliban a tesitanar es az igazgato is rendszeresen behivja hogy ne verjen
2015. jan. 26. 11:42
3/5 anonim válasza:
1.Szerintem ez kamu kérdés ha nem kérd meg a család segitőket......attol nekem is fájt a torkom és attól még veszek be gyógyszer és kész ! azt tudsz venni nem?
4/5 A kérdező kommentje:
A családsegitok hol vanak?nem,nem kamu,nincs penzem hogy gyogyszert vegyek
2015. jan. 26. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!