Antibiotikum? Mandula gyulladásom van. Az orvos antibiotikumot irt fel rá. Viszont nekem nem, , szimpatikus" ez a gyógyszer. És hallottam hogy a doritricin is tartalmaz antibiotikumot. Szerintetek lehet hogy inkább doritricint szedjek?
Mégis miért "nem szimpatikus"?
Az orvos nem véletlen azt írta fel, amit, hanem azért, mert jó eséllyel az adott szer alkalmas az ellen a kórokozó ellen, ami a mandulagyulladást okozza.
Nem minden antibiotikum jó mindenre. Nem is értem minek mész orvoshoz egyébként, ha magasról teszel rá mit mond és a saját fejed után mész. Ennyi erővel maradj otthon és kúráld magad amivel akarod.
A dorithricin leírását itt találod:
Itt elég egyértelműen leírják, hogy:
"ha lázzal járó, gennyes mandulagyulladása van, akkor minden esetben az orvosnak kell eldöntenie, hogy az elsősorban szükséges kezelési módok (pl. antibiotikum adása) mellett kiegészítésképpen kell-e alkalmazni a Dorithricin szopogató tablettát"
Mandulagyulladással nem szabad viccelni, később súlyos tüneteket okozhat, ha nem jól kezelik. Azt szedd, amit az orvos írt fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!