Orvos vagy patika?
Figyelt kérdés
Körömgombával érdemes elmenni orvoshoz, hogy ő írjon fel rá valamit vagy elég ha a gyógyszertárból veszek rá valami vény nélküli gyógyszert?2015. jan. 18. 18:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb a receptre kapható gyógyszer, mert az célzottan arra van ami a te problémád. Egy vény nélküli pedig úgy van beállítva, hogy több féle gombára is jó, de ha neked pont olyan van, ami nincs a skálájában akkor csak kidobott pénz az egész.
2/3 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés, ugyanis az eddig receptre kapott ( csiszolgatós, kenegetős) gyógyszer mára már vény nélküli lett. De eddig legalább az orvos megnézett. És most csak találomra venni? És ha nem is az kellene?
Csak azért írtam, mert magam is így vagyok...
3/3 anonim válasza:
A receptre kapható gyógyszer mindig hatékonyabb. Menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!