Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Muszaj orvoshoz mennem?

Nikolett0317 kérdése:

Muszaj orvoshoz mennem?

Figyelt kérdés
A fulem tisztitas kozben bedugult egy hete. Biztos hogy ettol dugult be es nem faj. Probaltam baba olajat, fulgyertyat, ki is mostam magamnak de nem dugult ki. Eleg kellemetlen fel fulre hallani. Eleg sok ido eltelt es normal esetben mar elmentem volna dokihoz de kulfoldon vagyok es itt nagyon draga. Tudom olcsobb mint a suketseg,de tenyleg nincs mas megoldas? Rendeltem meg paraffin oljata ezt fogom kiprobalni, de mar nem nagyon hiszek benne hogy segiteni fog. Semmi esely ra hogy magatol helyrejon?

#orvos #eldugult ful
2015. jan. 17. 04:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy tisztítás közben? Magadnak tisztítod pálcikával?

Az a legnagyobb hülyeség, amit tehetsz: szépen benyomod vele a zsírt a füledbe, és eldugítod. Felejtsd el a vattapálcikákat, csak sminkelésre jók. Ne nyúlkálj bele a füledbe, csak ameddig az ujjad belemegy.

Most pedig menj el a fülészetre, ott kitisztítják neked, és majd elmondják ezt is, amit én, hogy a pálcikákat felejtsd el a füledbe dugdosni.

2015. jan. 17. 04:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jo, te egy zseni vagy! Szoval csak hogy tisztazzuk, volt mar problemam a fulemmel es ismerjuk egymast az orvossal es igen ismerem a sztorit a piszkaloval. Nem tudom hogy minek kell ilyen stilusban nekem allni, van eleg problemam nem kell hogy baszogasson senki. Szepen kerdeztem a valaszod egyenlo a nullaval. Tanulj meg valaszolni a kerdesre vagy normalis hangsulyban kozolni a mondandodat.
2015. jan. 17. 04:23
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

1: Mért nyúlna be az ember mélyebbre a pálcával mint az ujjával?

Nekem az ujjam mélyebbre megy, mint amennyire pálcikával benyúlok... Csak a pálcika kisebb, azért jobban ki lehet vele törölni a zugokban. Pont azért, hogy zsírdarabok ne a dobhártyára hulljanak, folyjanak.

2015. jan. 17. 04:34
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Kedvess kérdező, adok egy tanácsot: ne menj orvoshoz! Tovább kísérletezz magadon.

Ez megfelel?

2015. jan. 17. 05:56
 5/8 anonim ***** válasza:

3!

A fultisztito pálcika nyilvánvalóan azért megy/mehet mélyebbre, mert sokkal vékonyabb, mint az ember újja. ..

Kérdező!

Nincs rá esély. Arra van, hogy be is gyullad és ha volt már ilyenben részed akkor tudod, ha nem akkor elmondom, hogy eszméletlenül fáj. Először csak a füled, aztán a fejed, a szemed, mindened. A gyulladás rahuzodhat a tested bármelyik részére. A gyógyszer pedig drágább lesz, mint az orvos.

2015. jan. 17. 07:06
 6/8 anonim ***** válasza:

"Nem tudom hogy minek kell ilyen stilusban nekem allni"

Milyen stílusban, te nyomorult idióta?! Kérdeztem valamit, hogy pálcikával tisztítod-e, és leírtam, milyen veszélyei vannak ennek.

A kérdésedre válaszoltam, te barom, te viszont nem bírtál értelmes választ kinyögni, hogy a pálcikával tömöd-e befelé a zsírt a füledbe, amivel pont azt éred el, amitől most szenvedsz. Magadnak csináltad, a segítő szándékra meg csak hisztérikusan sipákolni tudsz, ne menj orvoshoz, fordulj fel, te kretén!

Tömjed csak tovább befelé a zsírt a fejedbe, mint egy idióta, legalább lesz valami majd az agyad helyén!

Ja, azt még nem is írtam, hogy a fülgyertya még a másik, még nagyobb idiótaság, amit egy hozzád hasonló kretén el tud követni a füle egészsége ellen, azt aztán tényleg csak az elmeroggyantak használják.

Remélem elpusztulsz mielőbb, és nem adod tovább az IQ-nulla génjeidet.

2015. jan. 17. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha már ennyi mindennel próbálkoztál, akkor ne tegyél bele még paraffint is, inkább most már menj orvoshoz, gyorsan megszabadít a gondjaidtól.
2015. jan. 17. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A fültísztitó pálcika utálat a spray-s fültísztitók óta vannak, pedig semmi baj nincs a pálcikával, nem tolod befele a fülzsírt, hanem kiszeded.

Amúgy meg igen, muszáj orvoshoz menned.

2015. jan. 17. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!