Ez milyen betegség lehet, forduljak még orvoshoz?
Figyelt kérdés
Nagyjából 1,5-2 hete elkezdett fájni a torkom, felment a lázam. Jól bevált módon Neocitránt ittam napi 3-4-et is, + torokfertőtlenítő. Napokig lázas voltam, elkezdtem köhögni is, elmentem az orvoshoz. Meghallgatta a hátam, semmit sem tapasztalt. Adott egy sima köptetőt, valamint orrcseppet. Azonban még mindig nem múlt el. Éjjelente arra ébredek, hogy köhögnöm kell, volt, hogy hányásba torkollott. A köptető szedését abba kellett hagynom,mert azt hittem, hogy megfulladok. Ma reggel viszont úgy ébredtem, hogy fáj a hátam, ha köhögök. Kicsit megijedtem, mert jóformán görnyedve ülök, mert amúgy sokkal jobban fáj. Érdemes visszamenni az orvoshoz, vagy csak egyszerűen elfeküdtem a hátam?2015. jan. 20. 15:09
1/3 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz, lehet hogy csak a köhögéstől fáj a hátad, vagy elfeküdted, de szövődmény is lehet, mellhártya-, tüdőgyulladás, hörghurut. Meg kell hallgassák a tüdődet.
2/3 anonim válasza:
Elsőre tüdőgyulladásnak tűnik, menj vissza az orvoshoz. A neocitránt hanyagold szerintem, a paracetamol, ami benne van nagy mennyiségben, 5-6 tasak májkárosító lehet (függhet a súlyodtól, genetikától, stb... hogy mikor indítja el ezt a mérget termelő biokémiai útvonalat a májad).
3/3 A kérdező kommentje:
Ténylegesen tüdőgyulladás. Voltam mellkasi röntgenen is. :)
2015. jan. 24. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!