A fejbőrömön elkezdtek megjelenni viszkető, véres sebek? Ez milyen betegség? Forduljak vele orvoshoz?
Nézd meg ezt az oldalt, de mindenképp fordult bőrgyógyászhoz, aki a mikroszkóppal történő vizsgálat után alaposan kikérdez, mert nem mindegy a korod, a táplálkozási szokásod, hogy milyen termékeket használsz hajápolásra, stb.
Pikkelysömörre gondolok. Orvos felírhat rá szteroidot,samponok is léteznek már.
Menj dokihoz,mielőtt jobban elterjedne.
Ez valószínűleg seborrheás dermatitisz lesz, nagyon gyakori mostanság, nálam is előfordult párszor az évek során. Nem kell megijedni nagyon, ki lehet kezelni könnyen, sőt házilag olcsón és gyorsan is. Gombásodás okozza, ami végülis emésztési problémákra (vastagbél), illetve táplálkozási zavarra utal.
Én nem mentem orvoshoz vele, hanem kipróbáltam néhány patikai szert (Nizoral, kénes sampon). Ezek marha drágák voltak és irritálták az amúgy is sebes, viszkető bőrt. Végül a neten olvastam az ECET jótékony hatásáról. Két alkalommal 50%-os ecetes oldattal leöblítettem a fejem hajmosás után - nagyon csípett!!! - utána hosszú időre nyomtalanul elmúlt a gond.
Bocsi a lényeget kihagytam elkezdtem rendszeresen gombaölőt fogyasztani,ami természetes antibiotikum, baktériumokat és a vírusokat is elpusztítja (influenza,- fertőzés egyremegy ) Úgy hívják TORMA de van még 1-2 pl még a grapefruitmag. (Természetesen a bolti, gyógyszertári semmit nem érnek)
Minden jóembernek jobbulást kívánok, hisz az ostobákat Isten úgyis meghagyja ostobának és nem fogadják meg a tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!