Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Visszafertőzhet a barátom?

Visszafertőzhet a barátom?

Figyelt kérdés

lefeküdtünk a barátommal, 2 napra rá elmentem nőgyógyászhoz, bevettem a gyógyszert amit felírt, de aztán megjött a menzeszem. hétvégén találkoztunk és újra együtt voltunk, utána a barátom is bevette a gyógyszert én pedig elkezdtem a hüvelykúpos kezelést

minden rendben volt, azt hittem meggyógyultam már, semmi tünetem nem volt..viszont csak a fele kúpot használtam el

ismét együtt voltunk a párommal. majd rá 5 napra megint éreztem

most a barátom fertőzött vissza, vagy csak újra kiújult mert nem gyógyultam meg teljesen?

azóta ismét kikezeltem magam, az orvos azt mondta nem fertőzhet vissza

de nem említettem neki hogy együtt voltunk a két kezelés közben

félek már, mert visszatérő a hüvelygyulladásom :S

2015. jan. 14. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Újból kell a kezelést kezdeni nálad és a barátodnál is. A kúrát nem szabad megszakítani, mert kiújul a betegség. Nem biztos, hogy a barátod fertőzött vissza, viszont te újból megfertőzhetted őt.
2015. jan. 14. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!