Felfáztam, ha a barátom nem megy el urulógushoz, visszafertőzhet?
Sajnos nincs TB-je, tuti nem fog orvoshoz menni, neki nincsenek panaszai, de a nőgyógyász azt mondta, hogy ettől még lehet prosztatagyulladása.
Kicsit buta kérdés, de ha én meggyógyulok, újra elkaphatok tőle valamit, ha ő nem kezeli ki magát?
Az első válaszolónak teljes mértékben igaza van!
Én másfél éve szenvedek az állandó fertőzésektől, mire egyik orvos végre kinyögte, hogy nézesse már meg a párom urológussal magát, nincs-e véletlenül prosztata gondja, mert engem már annyiszor célzottan kikezeltek, mindent megtettem a fertőzések ellen, amit meg lehet tenni, mégis újra meg újra kialakult.
És bizony beigazolódott, hogy a páromtól kapom mindig vissza, ő most egy igen kemény kezelés alatt áll.
De egyébként ha nincs is prosztata gondja a barátodnak, de ő nincs kikezelve szakember által, akkor is visszaadja ugyanúgy.
Ha rám hallgatsz, akkor kiállsz magadért és csak és kizárólag az aktus legelejétől a legvégéig gumiban szexelsz a barátoddal vagy rábeszéled, hogy legfőképpen a saját, de a te érdekedben is rendezze a TB-jét. Mert a tartozás csak halmozódik és ha véletlenül sürgős beavatkozásra kerülne sor, ne adj ég véletlenül műtétre, akkor az nem 1-2 fillérbe fog neki kerülni.
Köszönöm!
Segítenétek, hogy hogy is van ez a TB?
Miért nincs neki, és hogyan lehetne? Mondjuk nem valószínű, hogy lesz...:(
Az urológiai vizsgálat meg alsó hangon 10.000...:(
Bemegy a barátod a NAV-hoz (régi Apeh) és ott kéri, hogy maga után fizethesse, ami havi szinten 6600 Ft.
Vagy ha nincs jövedelme, illetve nagyobb értékű tulajdona és mondjuk munkanélküli (be is van regisztrálva), akkor kérheti, hogy szociális alapon az önkormányzat fizesse neki, ezt meg az önkormányzatnál tudja igényelni.
Viszont ha nem rendezi, akkor bármennyi orvosi ellátást, netán műtétet, amit igénybe vesz, azt kipostázzák és behajtják rajta az árát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!