Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért vérzik sokat a barátom...

Miért vérzik sokat a barátom orra?

Figyelt kérdés
Már volt vele többször is orvosnál. Valami eret elsütöttek aztán ennyi de mindig újra és újra visszajön. Ez mitől lehet?? Ha velem lenne ez kb már eltemettem volna magam, mert nagyon hipohonder vagyok. De nagyon féltem. Ugye nincs semmi komoly baja?? :SS
2014. júl. 23. 00:16
 1/2 t_GaRami_a ***** válasza:

Az orrsebek sokszor véreznek. Főleg, ha valaki elkaparja, mert turkál az orrában. Tudom undorítóan hangzik. Nyugi nincs semmi baja, csak ne vérezzen össze mindent.

Amúgy az is előfordul, hogy spontán jön. Múltkor például nekem is elkezdett ömleni és minden olyan lett. A kádnál mostam ki. Három napon keresztül mindennap visszajött valamikor és egyszer csak elmúlt.

2014. júl. 23. 00:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Rengeteg oka lehet. Egy alaposabb kivizsgálás nem ártana.

[link]

2014. júl. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!