Gyomortukrozesen rosszabit ha tele vagyok nyakkal?
Nem vagyok megfazva, de nemreg megvoltam fazva es nagyon nyakos vagyok, gomboc van a torkomon, nemtudok mit kezdeni vele. Ettol nem lehet rosszabb majd?
Olvastam ha megvagy fazva halasztani kell. Ilyenkor is?
Tele vagy nyakkal?
Akkor lehet hogy hívják a sárkányölőt hogy a felesleges nyakakat lenyisszantsa rólad hogy ne akadályozza a beavatkozást.
Koszonom kedves utolso valaszolo.
Az elso valaszolo pedig tartotta volna meg maganak valaszat.Egyertelmu, hogy nyakot akartam irni, nem hasznaltam ekezetet, mert kozben van egy kisgyerekem aki avr ram, de te ezt nem hiszem tudod mit jelent. Amugy szerintem egyaltalan nem vicces.Ha neked kellene menni biztosan nem lenne kedved hozza.
Természetesen nem a beavatkozásodon viccelődtem.
De ha van egy kisgyereked aki rád vár,akkor miért a gyakori kérdésekre írogatsz???
Vagy ha már megteszed,akkor legalább annyival tisztelj már meg minket hogy ezt a három sort ékezettel írod le,nem hiszem hogy annyira megterhelő lenne.
Főleg olyan szónál,ahol az értelmét megváltoztatja az ékezet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!